Gastouder Sonja - Gastouderbureau W-care
Plaats: Gorredijk

Buurt:

Beschikbaar: Zondag, Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Werkzaam als: als gastouder

Mijn profiel schetsen... ik houd van kinderen, kinderen zijn de weerspiegeling van jezelf, ik vind het een grote eer om een stukje te mogen bijdragen aan de opvoeding. Ik pluk echt alles uit de dag, hoe klein ze zijn, liedjes zingen, uitdagingen zoeken elke dag weer!! Ik zelf knutsel graag met de kinderen, muziek maken, ga graag het bos in, lekker er op uit!!

We zijn een hecht groepje, iedere keer als er weer een kindje bij komt, wordt het met elkaar op gang geholpen. Dat is toch wel een doelstelling, dat je om elkaar denkt. Niet alleen maar loopt te schreeuwen, maar naar elkaar luistert, dan kom je het verst !!

Fleurige sinnestrieltsjes; oftewel 'mijn zonnestralen' van de dag & zo voelt het ook!! Ik geniet met volle teugen. Ik niet alleen, de kinderen ook!

Ik ben getrouwd met Sietse, samen hebben we twee jongens. Die zijn alweer wat ouder en zelfstandiger. Maar met mijn drie kanjers, lukt het me telkens weer om de dag positief tot een eind te brengen. Alle normen, waarden en waarderingen weer in de kinderen hun rugzak gedaan !


Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij deze gastouder?

Neem contact met ons op

Terug naar het overzicht van Gorredijk

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter